Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΟΣ [Also known as dick, cock etc]

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα απουσίας λόγω βαριάς αρρώστιας (μουνοψωρίαση) επιστρέφω στο πιο μισητό σαπιόχωρο για να συνεχίσω με τις μαλακίες μου, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα σας καταφέρω να κάνετε σχοινάκι με το ίδιο το λεπτό σας έντερο. Σήμερα θέλω να σοβαρευτούμε λίγο και να μιλήσουμε για ένα πολύ σημαντικό θέμα, το πέος (ή αλλιώς φαλλό, πούτσα, ψωλή, καυλί, πουλί, καυλιτζέκι, τσουτσούνι, μαλαπέρδα, πέοντας, μαδέρι, στυλιάρι, ματσούκι, ανδρικό μόριο κλπ).

Καταρχάς γαμημένες κωλοτρυπήδες υπάρχει Θεός Πέος (παράθεση από φρικηπαίδεια):
Ο Θέος Πέος είναι ο πιο αδικημένος θεός της Αρχαίας Ελλάδας. Θα είχε ξεχαστεί για πάντα εξαιτίας των μηχανορραφιών του φθονερού- μικροτσούτσουνου αδερφού του, Δία, αν δεν είχαν επαναφέρει τη λατρεία του οι παγανιστές- ψηφοφόροι ΛΑ.Ο.Σ.. Το πέος του Θεού Πέους, σύμφωνα με μυστικά αρχεία των Ελ(ς), είναι το πιο μεγάλο και το πιο άρτιο πέος που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης Γη.

Μερικές αλήθειες για τον Θεό Πέος:
- Το πέος του Θεού Πέους είναι το μοναδικό πράγμα που παρά λίγο να φοβίσει κάποτε τον Τσακ Νόρις. Του το έκοψε...
- Το ακριβές μέγεθος του πέους του Θεού Πέους υπολογίζεται σε 313 παλάμες και 2 αντίχειρες μήκος και σε 25 πάτους μπουκαλιού μπύρας Μythos διάμετρος.
- Ο Θεός Πέος μπορεί να φέρει σε οργασμό μία οποιαδήποτε γυναίκα πριν καν γδυθεί.
- Ο Θάνος Ασκητής και ο Κώστας Γκουσγκούνης πιστεύουν στον Θεό Πέος.
- Η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τον Θεό Πέος στις 6-9.
- Τα παιδιά του Θεού Πέους είναι πολλά ανά τον κόσμο. Μερικά από αυτά είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης,ο Γιώργος Παπανδρέου, το στρουμφομωρό, ο 50σεντς και άλλοι πολλοί.
- Τα emo άρχισαν να μελαγχολούν από τότε που είδαν το πέος του Θεού Πέους.

Δημοφιλείς εκφράσεις (παράθεση από slang):
«Σοκ και πέος»: Πρόκειται για παράφραση της στρατιωτικής επιχείρησης των Αμερικλάνων στο Ιράκ τo 2003, που εφάρμοσε την τακτική «Σοκ και δέος» («shock and awe»). Κύριος σκοπός της τακτικής αυτής είναι η άμεση συντριβή του αντιπάλου, ώστε να σπάσει το ηθικό του από την αρχή και να συνθηκολογήσει.
Το σοκ και πέος από την άλλη πλευρά χρησιμοποιείται κυρίως για να περιγράψει τη μεγάλη νίλα που παθαίνει κάποιος, ο οποίος τρώει τον πέοντα ασάλιωτα και ζορίζεται για τα καλά (παραδείγματα 1 και 2). Μπορεί όμως και να σημαίνει ότι κάτι είναι τέλειο και φοβερό, με λίγα λόγια ότι γαμάει και δέρνει (παράδειγμα 3).
1. - Τι γίνεται με την εξεταστική; Γράφεις τίποτα;
- Ραμού έχω να γράψω...
- Πώωω, σοκ και πέος! Αυτή κόβει αβέρτα...
2. - Πάμε για μπάσκετ;
- Τι να πάμε ρε, αφού θα σε ρεζιλέψω...
- Άντε ρε καραγκιόζη που μου κουνιέσαι! Θα σε πάω σοκ και πέος!
3. (Από δημοψήφισμα για το καλύτερο hard rock συγκρότημα)
Σοκ και πέος, 100% οι Scorps! Αναμενόμενο από εμένα να τους ψηφίσω βέβαια γιατί δεν είναι απλά το αγαπημένο μου συγκρότημα από τον συγκεκριμένο χώρο αλλά γενικά το αγαπημένο μου συγκρότημα.

«Αντίπαλον πέος»: φόβος από ισόπαλο ανταγωνιστή, αίσθημα φόβου που προέρχεται από εχθρό εξ ίσου ισχυρό // εχθρός, αντίπαλος, ανταγωνιστής, αντίμαχος, αντίζηλος. Π.χ. «Αυτό που κρατά τη μεταξύ τους ισορροπία είναι το αντίπαλον πέος».

Πρβλ. Θουκ. ΙΙΙ 11,2: ''Το δε αντίπαλον πέος μόνον πιστόν ες ξυμμαχίαν. Ο γαρ παραβαίνειν τι βουλόμενος τω μη προέχων αν απελθείν αποτρέπεται''.
Μπορούσε να λέγεται και «Αντίπαλων δέος», αλλά τετριμμένα λόγια
Ξέροντας τα μυστικά όπλα των Εγγλέζων (και είναι γεγονός): οι βόμβες που προκαλούν ομοφυλοφιλία. Τη ρίχνεις στον αντίπαλο, αλληλοπηδιούνται και που όρεξη για πόλεμο. Ε καλά τι άλλου είδους βόμβα θα είχαν ανακαλύψει οι ανγκλέζοι, παρά την πουστόβομβα… 
Τέλος πάντων, το αντίπαλων πέος μετρά και κρατά ισορροπία στον κόσμο.
Πως όμως ξέρομε το μέγεθος του οχθρού, όρε; Στέλνομε μία κατασκοπίνα να γυρίσει πίσω και να μας πει. Αν δεν γυρίσει όμως να μας το πει, τότε χάσαμε το παιχνίδι: είναι μεγαλύτερος ο εχθρός…
Κατασκοπίνα σε αντίπαλη κατασκοπίνα, που συναντήθηκαν μετά το πέρας των αποστολών τους σε ένα καφέ:
- Άσ’ τα μωρέ, μπάμια το καβλάκι του δικού σου… 
- Ναι μωρέ, το ίδιο του δικού σου!
- Άντε, ας τελειώσουμε το καφεδάκι και να τους πούμε τα μαντάτα να ηρεμήσουμε.

«Σε γράφω στο πέος μου»: Πρόκειται για έναν πιο καθωσ πρέπει τρόπο για να πούμε ότι δεν δίνω σημασία σε κάποιον, τον γειώνω ή, τέλος, τον γράφω στην καραπουτσακλάρα ήμαλαπέρδα ή μπαργαλάτσο μου. Απλά, η διαφορά έγκειται στο ότι χρησιμοποιούμε έναντι άλλου λήμματος τον αποδεκτό -ιατρικό άλλωστε- όρο «πέος», για να δηλώσουμε το ανδρικό αναπαραγωγικό μόριο που, στην περίπτωσή μας, λειτουργεί ως ο καταρράκτης του Νιαγάρα που ξεπλένει όλες μας τις έγνοιες και τις σκοτούρες. (Από πραγματικό παραλήρημα καραβανά σε πρωινή αναφορά του Έψιλον Σου:)
Γιατί άργησες να κάνεις «Κλίνατε επ' ααα ιιι ου»; Δηλαδή εγώ μιλάω κι εσύ με γράφεις στο πέος σου; Έχεις μεγάλο πέος, ε; Ε, επειδή το δικό μου είναι μεγαλύτερο, πάρε 5 και βγες αναφερόμενος!


Τελος μην ξεχνάμε και το νεοσύστατο πρόγραμμα ΠΕΟΣ το οποίο έχει βοηθήσει πάρα πολυ εσάς παλιοπουστρόνια, τη χώρα μας και όχι μόνο...
Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κανείς τί μπορεί να κάνει ένας gay όταν περάσει τα 60 και είναι πια ηλικιωμένος;;
- Δεν μπορεί να κυκλοφορεί σε club και να χορεύει
- Δεν μπορεί να γαμήσει αλλά ούτε και να γαμηθεί
- Δεν μπορεί να «παίξει μπάλα» γιατί θα τον πουν παιδεραστή
- Δεν μπορεί να κάνει γκομενότσαρκα
- Δεν μπορεί να ντυθεί με επώνυμα ρούχα
- Δεν μπορεί να κουνιέται πολύ γιατί θα σπάσει κανένα κόκκαλο

Ποιά είναι λοιπόν η λύση στο πρόβλημα;  -->  Η Ένωση Π.Ε.Ο.Σ. φυσικά!
Είναι μάλιστα στο πρόγραμμα να ανοίξει και ειδικός οίκος ευγηρίας αποκλειστικά για ηλικιωμένους gay. Στον χώρο θα εργάζονται μόνο άντρες - αδελφές νοσοκόμες και φυσικά θα οργανώνονται gay events με strip show και πολλά δώρα (πολύχρωμες πάπιες κ.α.)
Επίσης μπορεί να εγκαινιάσει τα gay καπί ακόμα και gay καφενεία τα οποία θα λειτουργούν κάτω απο την επίβλεψή της.
Δικαιολογητικά για να γίνεις μέλος στην Ένωση:
- Μια φωτογραφία γυμνή
- Απολυτήριο στρατού με συνημμένη επιστολή απο ταξίαρχο ότι φασώθηκες τουλάχιστον 5 φορές στο στρατόπεδο
- Βεβαίωση εργοδότη από μαγαζί στο Γκάζι ότι έχεις δουλέψει εκεί στο παρελθόν
- Βεβαίωση ότι δεν είσαι παντρεμένος.

Y.Γ: Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να βγει και σε παιχνίδι γνωστό ως God of Dick.
Stay tuned motherfuckeeeeeeeeeers...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου