Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Tips για τη φροντίδα των μαλλιών σας bitchiezzzz

Καλημέρα και πάλι καθυστερημένοι και εκ γεννήσεως μαλακομπουκομένοι φίλοι μου. Σήμερα ξεκινάω την μέρα με μία δημοσίευση που αφορά τις γυναίκες (κοινώς bitchies) και κάποιους τελείως μα τελείως μαλακισμένους τρόπους φροντίδας (μη χέσω) του γαμωμαλλιού σας για το οποίο άλλωστε μας πρήζετε τον πάπαρο καμιά δεκαριά φορές την ημέρα.
========================================================================
FUCKING ΑΡΘΡΟ

Τα μαλλιά σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να είναι λαμπερά, υγιή και πάντα περιποιημένα και γενικά να μην είναι μες στη γλίτσα ή λες και έχετε βουτήξει σε γρασαδόρο. Ψάχνοντας λοιπόν (πολύ ψάξιμο) βρήκαμε μερικές ενδιαφέροντες μαλακίες για τη φροντίδα των σάπιων μαλλιών σας (πέρα απ το ''κόψιμο και θάψιμο style'') που εφαρμόζουν σε διάφορες χώρες του κόσμου.


Μάσκα για τα μαλλιά από αβοκάντο
Στην Κολομβία κάποιες γιαγιάδες περνούν από γενιά σε γενιά μια συνταγή για κοτόσουπα με αβοκάντο, όμως οι hairstylists έμαθαν και μια μυστική συνταγή για μάσκα μαλλιών που τη γνωρίζουν μόνο στην Κολομβία. Ανακατέψτε δύο ασπράδια αυγών με μισό πολτοποιημένο αβοκάντιο. Απλώστε το στα μαλλιά σας, αφήστε το για 15 λεπτά και μετά λουστείτε και βάλτε conditioner. Τα μαλλιά σας θα είναι μαλακά και λαμπερά και χωρίς να ξοδέψετε τίποτα.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ

Βασικά αυτό κάποτε ήταν συνταγή για γλυκό. αλλά επειδή είσαι μια μαλάκω και μισή θα το κάνεις γιατί το έκανε μια σκατόγρια που την έπινε μια μέρα στην κολομβία. Όταν αυτή η σκατόγρια το γυρίσει στη κοπρολαγνεία θυμίσου να την μιμηθείς.


Ειδικό… κοκτέιλ για τα μαλλιά από καρύδα

Ξεχάστε τις καϊπιρίνιες. Τα κορίτσια στην Ιπανέμα της Βραζιλίας, φτιάχνουν μια απίστευτη μάσκα από βούτυρο καρύδας που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μια φορά την εβδομάδα απλώστε στα μαλλιά σας βούτυρο καρύδας. Αφήστε το για μισή ώρα και μετά ξεβγάλτε με νερό καρύδας. Τα μαλλιά σας θα είναι απίστευτα μαλακά και ενυδατωμένα.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ
Ξεχάστε τις μαλακίες. Τα μουνάκια με τα κωλόστριγκα στην Brrrraziiiill ουχουυ που γαμιούνται ασύστολα στο youporn είναι τόσο διάσημα μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο. Για το κοκτέιλ με τα χύσια των αραπάδων. Αρμέγετε καλά το μαδέρι του Abdul και αρχίζετε και να πίρνετε όλα μες στο μαπίδι σας. Μετά απλώνετε για να γίνετε μουνί καπέλο και έτοιμο μαλλί. Είστε έτοιμες να γυρίσετε το επόμενο τσοντίδι σας.


Σαρδέλες για… λάμψη

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, όμως στη Γουινέα οι γυναίκες τρώνε πολλές σαρδέλες για να έχουν λάμψη τα μαλλιά τους. Είναι πλούσιες σε Ω3 κι αν τις καταναλώνεται συχνά τα μαλλιά σας θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα και θα είναι πιο λαμπερά.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ

Μπορεί να σας φαίνεται μαλακία.....και όντως είναι μια ακόμα μαλακία των καθυστερημένων και αγάμητων ''επιστημόνων''. Σε λίγο θα μας πουν να βάλουμε και καμιά τσιπούρα στο κώλο γιατί ομορφαίνει το χαμόγελο μας. 


Τα οφέλη του κάκτου
Τα ίδια θρεπτικά συστατικά που κάνουν τον κάκτο να αναπτυχθεί βοηθούν και την αναδόμηση των μαλλιών που έχουν καταστραφεί από τη θερμότητα. Ξεφλουδίστε έναν κάκτο και λούστε τα μαλλιά σας με το έλαιο που βγαίνει από αυτόν και τα μαλλιά σας θα ενυδατωθούν πλήρως.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ
Ναι. Ξεφλουδίστε ένα κάκτο γαμώ τη καταδίκη μου, ρίχτε λάδι, πετάχτε και μια ντοματούλα και λίγο κρεμμύδι και ρίξτε όλο αυτό το ξερατό ιπποπόταμου πάνω σας γαμιόλες. Oh yeahhhhhhh. Aποτέλεσμα: Γαμώ τα μαλλιά. Try or die...

Υ.Γ. Μην πετάξετε τα αγκάθια, κάνουν καλό για βελονισμό.
========================================================================
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


1 σχόλιο: